Site logo

Over het bedrijf

A Seat At The Table (ASATT) is een toonaangevende non-profitorganisatie die zich richt op het dichten van de kloof tussen jongeren en het bedrijfsleven, evenals politieke instellingen. Onze missie is om jongeren te inspireren, te empoweren en te voorzien van de nodige middelen en netwerkmogelijkheden om een succesvolle carrière te starten. Sinds onze oprichting in 2018 hebben we een indrukwekkend netwerk opgebouwd van meer dan 4.200 actieve leden en een database van 18.000 leden.

Bij ASATT geloven we dat elk jongere, ongeacht hun achtergrond, het potentieel heeft om grote hoogten te bereiken als ze de juiste ondersteuning en kansen krijgen. Onze programma’s zijn specifiek ontworpen om jongeren uit diverse achtergronden te ondersteunen, met een speciale focus op minderheidsgroepen en kwetsbare jongeren.

Wat doen wij?

Workshops en Trainingen:
We bieden workshops aan die gericht zijn op zowel zachte als technische vaardigheden. Denk hierbij aan onderwerpen zoals communicatie, leiderschap, ondernemerschap, en persoonlijke ontwikkeling.

Netwerkevenementen:
Onze netwerkevenementen brengen jongeren in contact met invloedrijke figuren uit het bedrijfsleven en de politiek. Dit biedt hen de kans om te leren van experts, waardevolle connecties te maken en hun netwerk uit te breiden.

Studiereizen en Bedrijfsbezoeken:
We organiseren studiereizen en bedrijfsbezoeken waar jongeren uit eerste hand kunnen zien hoe bedrijven en politieke instellingen werken, wat hen inspireert om hun carrièredoelen na te streven.

Traineeships en Stages:
Door samen te werken met bedrijven en organisaties hebben we al honderden traineeships en stages gerealiseerd, waardoor jongeren waardevolle werkervaring kunnen opdoen en hun carrière kunnen starten.

Mentorprogramma’s:
Jongeren worden gekoppeld aan ervaren professionals die hen coachen en begeleiden in hun professionele ontwikkeling, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Met deze activiteiten streeft ASATT ernaar om jongeren te voorzien van de kennis, vaardigheden en het netwerk dat nodig is om succesvol te zijn in hun carrière en bij te dragen aan een inclusieve en welvarende samenleving.

Print Company

Inloggen

Registreren

Forgot Password

Cart

Winkelwagen

Delen