Site logo
     
Ben je op zoek naar een enthousiaste stagiair voor je onderneming of organisatie? Dan kun je dat eenvoudig en goedkoop doen via Stagejobs.be! Wij maken het voor bedrijven en organisaties snel en efficiënt om stageplekken in te vullen met bekwame stagiairs! Bij Stagejobs.be zijn alle bedrijven en organisaties welkom. Zowel grote als kleine entiteiten kunnen bij ons vlot een opening voor een stageplaats plaatsen! Hier lees je alles wat je moet weten over Stagejobs.be om snel een geschikte stagiair te vinden!

Hoe werkt Stagejobs.be?

Stagejobs.be is ontworpen om het zo simpel mogelijk te maken voor bedrijven en ondernemers om een ambitieuze stagiair te vinden. Een vacature plaatsen voor een open stageplek duurt minder dan 5 minuten. Je maakt eenvoudigweg een account aan op het platformen je kan je vacature plaatsen! Vul de informatie in op de pagina die je te zien krijgt om je vacature te plaatsen. Dit is bijvoorbeeld de omschrijving, de titel van je vacature, waar de stage is en het studiegebied van de stagiair. Het is ook mogelijk om een premium vacature aan te kopen. Zo wordt de vacature extra uitgelicht en krijg je nog meer visibiliteit. Dit is de snelste manier om een stagiair te vinden voor je organisatie of onderneming! Eens je stage succesvol online geplaatst is, sturen wij een stage alert uit naar potentiële stagiairs die interesse zouden kunnen hebben in jouw vacature. Dat zorgt ervoor dat er snel een hoop mensen zijn die je vacature te zien krijgen.

Wat kost het om een stage te plaatsen op Stagejobs.be?

Ons platform werkt met transparante tarieven en zonder kleine lettertjes. Zo kun je al voor 0 euro een vacature plaatsen! Zo kun je zelfs zonder budget in enkele minuten een groot aantal studenten bereiken om snel je vacature te vullen. Aangezien wij werken met slimme software en een handig notificatiesysteem is het hele proces eenvoudig en efficiënt. Dit zijn de kosten om een vacature voor een stage op Stagejob.be te plaatsen: Gratis – Wanneer je kiest voor ons gratis pakket, dan betaal je niets! Er zijn ook geen kleine lettertjes waar je moet op letten of enige abonnementskosten. Je advertentie staat voor 10 dagen online en we sturen een StageAlert naar alle relevante studenten voor je vacature! Basic – Ons basic pakket kun je al voor 75,- kopen. Hierdoor staat je vacature voor 60 dagen online op ons platform, sturen we een StageAlert, krijg je een link in Google Jobs en verspreiden we de vacature op onze sociale media! Premium – Wil je snel een goede stagiair vinden voor je onderneming, of wil je meerdere stagiairs vinden voor een enkele vacature? Dan zit je vast en zeker goed met ons premium pakket! In dit pakket krijg je alle voordelen van de basic formule en krijg je een featured vacature op onze homepage en kunnen we indien gewenst de stage voor je online zetten! Wil je een stage toevoegen aan ons platform? Ga dan naar deze link en plaats in minder dan 5 minuten je stage online!

De voordelen van Stagejobs.be voor werkgevers

Snel vacatures plaatsen – Op Stagejobs.be kun je in enkele minuten een account aanmaken en jouw vacature plaatsen. Daardoor hoef je geen tijd te verliezen met administratie. Eenvoudig een stagiair vinden – Stagejobs.be is een van de snelst groeiende platformen om stagiaires te vinden in België. Door ons snel toenemend aantal maandelijkse bezoekers krijgen heel wat mensen je vacature op de website te zien. Daarnaast hebben we ook een handig stage alert om mensen op de hoogte te stellen dat er een nieuwe stageplaats waar ze interesse in hebben op de site staat. Zo raakt je open stageplek in geen tijd ingevuld! Voor ieder budget – Je hebt de optie om gratis een vacature te plaatsen op ons platform. Zo kun je zelfs zonder geld uit te geven stagiairs vinden voor je onderneming. Wil je nog meer geschikte kandidaten bereiken? Dan kun je ook voor een premium vacature kiezen. Op die manier heb je een nog grotere kans de perfecte kandidaat te vinden. Handig stage alert – Heel wat mensen schrijven zich in op ons platform om een stage alert te krijgen. Wanneer je een vacature hebt geplaatst, dan sturen wij de mensen die hierin interesse hebben een alert. Zo weten deze potentiële stagiairs onmiddellijk dat jouw vacature online staat en is je stageplek nog sneller ingevuld. Voor elke sector – Ongeacht in welke sector je bedrijf of organisatie aan de slag is, je kan bij ons een vacature plaatsen om een stagiair te vinden. Ook als je onderneming in meerdere sectoren aan de slag is of een veelzijdig profiel wil, dan ben je op Stagejobs.be op de juiste plek! Over heel België – Stagiairs over heel België schrijven zich in op Stagejobs.be. Daarnaast kunnen mensen ook filteren op de provincie waar ze aan in de slag willen. Op die manier vindt de juist persoon snel jouw vacature.

Welke stagiairs kan ik vinden op Stagejobs.be?

Heb je snel een stagiair nodig voor je onderneming, maar weet je niet of je bij ons terecht kunt daarvoor? Geen zorgen, ondernemingen en bedrijven uit iedere sector kunnen bij ons terecht om hun stageplaats te adverteren. Ongeacht of je een stagiair zoekt in het kader van een opleiding zoals de bachelor marketing of iemand zoekt voor een stage zoals deze tot advocaat: elke stage uit welke sector dan ook is welkom op ons platform, wij zijn de one stop shop bij uitstek! Enkele bekende namen die al op ons platform succesvol een stagiair naar wens hebben gevonden zijn DPG media en de VRT. Uiteraard kunnen ook kleinere ondernemingen zoals KMOs bij ons terecht om een stageplek in te vullen. Heb je nog vragen over wat stagejobs voor jouw onderneming of organisatie kan doen, of heb je begeleiding nodig om een vacature te plaatsen op ons platform? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Inloggen

Registreren

Forgot Password

Cart

Winkelwagen