Site logo

Wie zoekt wat?

We aRe Connected ondersteunt haar klanten met online communicatie. De eerste stap bij ons is altijd de online presentatie met een focus op webdesign, video’s en foto’s. Eens een bedrijf sterk gepresenteerd wordt, maken we de connectie met hun doelpubliek via social media, Google Ads en SEO. Is de link met de doelgroep bereikt? Dan moet een blijvende communicatie opgestart worden. Nieuwsbrieven en vlogs zijn enkele voorbeelden die ervoor zorgen dat we de aandacht van ons doelpubliek niet verliezen.

Zo ondersteunt We aRe Connected heel wat ondernemers uit verschillende sectoren. Telkens met hetzelfde doel: hun online doelpubliek met succes bereiken.

Enkele van onze klanten zijn onder meer Opmerkelijk, Erfgoeddag Mijnstreek, Bernard Derveaux, Covali, Praatkracht, Goesting in Gezondheid, O Geros, Passion and Soul Coaching, …

Wat zoekt wie?

We aRe Connected is volop aan het groeien. Dat willen we steevast verder zetten. Daarom zijn we op zoek naar één of meerdere stagiair(e)s/studenten/flexi-jobbers die ons kunnen ondersteunen. Bij voorkeur een hogeschoolstudent die multi-inzetbaar is of iemand die een opleiding volgt in het vakgebied communicatie, marketing of een andere creatieve richting (video, foto, grafisch design, …).

Periode asap te beginnen.

Wat doet de wie?

We werken in een klein, gezellig team en houden zo alle taken zelf in handen. Er is een breed aanbod van aantrekkelijke taken die jij kan doen. Afhankelijk van je profiel, opleiding en interesses. Hieronder een lijstje (dit is niet limitatief):

Ondersteunen op vlak van webdesign (WordPress), marketing en/of social media;
Copywriting: mee helpen schrijven van sublieme webteksten, met één oog op het doelpubliek en het andere op SEO;
Assisteren bij opnames en/of evt. zelf mee filmen, monteren, fotograferen, …;
SEO-onderzoek;
Data analyse (Google Analytics, Google Ads, Facebook Pixel, …);
Eigen communicatiekanalen mee onderhouden;

Wat biedt wat de wie aan?

Momenteel zijn Dirk, Nigel, Frederick en Elisa de draaiende motor van We aRe Connected. Aangevuld met nog een handvol waardevolle freelancers die ons mee ondersteunen op vlak van webdesign, copywriting en administratie.

Wat je van ons mag verwachten?

Mogelijkheid om veel ervaring op te doen (onderwerpen afhankelijk van je achtergrond);
Goede ondersteuning door ons jong, ambitieus en creatief team (met (soms) gevoel voor humor);
Uitdagende projecten;
Afwisselend takenpakket;
Doorgroeimogelijkheden op lange termijn.

Wat kan de wie allemaal?

We zijn op zoek naar één of meerdere enthousiaste en gemotiveerde studenten die willen investeren in zichzelf. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Creativiteit en flexibiliteit spelen een belangrijke rol. Daarnaast wil je graag groeien als persoon, heel veel bijleren en meegroeien met We aRe Connected. Kortom: we willen samen met jou onze ‘blijde boodschap’ verder uitdragen. Tevens behoort het tot de mogelijkheden om aan de slag te gaan als student of flexi-jobber op lange termijn.

Zin gekregen om met ons te Connecteren? Stuur een mailtje naar vacature@weareconnected.be met je CV, portfolio, … in bijlage. Dan hopen wij elkaar snel te kunnen ontmoeten!

Tip: We houden van verrassingen. ‘Solliciteer’ dus gewoon maar lekker op je eigen manier.
We’re hoping to see you soon!

Print Job Listing

Inloggen

Registreren

Forgot Password

Cart

Winkelwagen

Delen