Ben jij aan het studeren en op zoek naar een leerrijke stage? Wil je van high potential groeien naar een sales-expert? Wil je ontdekken welke A-merken bij jouw persoonlijke waarden passen? Omdat wij jouw zoektocht en waarden erg belangrijk vinden, willen we jouw graag hierin begeleiden!

Let’s talk business

Je wordt ondergedompeld in de wereld van Hamilton Bright. Je gaat als Sales Stagiair voor diverse klanten aan de slag in verschillende salesfuncties. Denk maar aan klanten als Diageo, J&J, Unilever en andere grote spelers in de FMCG-industrie. Naarmate jij je ontwikkelt zal de functie uitdagender worden. Je bent verantwoordelijk voor het bezoeken van nieuwe en bestaande klanten, het schrijven van orders en het plaatsen van promotiematerialen.

Dit ben jij

Jij bent binnen jouw vriendengroep dé persoon die de anderen altijd weet te overtuigen als het gaat om de keuze voor een restaurant. Daarnaast ben je gedreven in alles wat je doet en enorm prestatiegericht. Jij voelt je thuis in een open, informele en ambitieuze cultuur.

  • Je bent aan het afstuderen in een marketing gerelateerde studie
  • Je bent beschikbaar voor periode van min. 2 maanden
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met sales en retail

Wat wij jou bieden

  • Je krijgt tijdens je sales stage inzicht in de commerciële uitdagingen die bij jouw klanten en bij Hamilton Bright een rol spelen.
  • Een uitdagende en afwisselende functie waarin je werkt met toffe A-merken, bij een ambitieus en innovatief bedrijf!

Plaats tewerkstelling

Hamilton Bright – Terbekehofdreef 41, 2610 Wilrijk (België)


Vermeld bij je sollicitatie dat je de vacature via Stagejobs.be gevonden hebt!Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen