Site logo

Ter ondersteuning van ons Corporate Accounts team zoeken wij een enthousiaste stagiair(e) die graag aan de slag wil als commercieel administratief bediende. Ben jij gemotiveerd en gedreven om te leren van onze experts? Heb jij interesse in de wereld van HR en wil je je hogere administratieve opleiding omzetten in de praktijk? Steek die handen alvast uit de mouwen! Bij Hays word je actief betrokken en wordt er waarde gehecht aan jouw inbreng als deel van het team. Daarnaast kan je rekenen op een volwaardige onboarding en ondersteuning.

Jouw stage: leren van een wereldleider in één van onze Hays-kantoren

Hays, Recruiting Experts Worldwide, is een internationale speler in de wereld van rekrutering en selectie. Ook in België is Hays een gevestigde waarde. We hebben een expertise opgebouwd in onze 14 divisies en zijn momenteel werkzaam in acht kantoren: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Louvain-la-Neuve, Zaventem en Herentals. Dankzij onze ambitie en passie voor mensen kiezen wij bewust om te investeren in de toekomst. De jonge professionals van morgen verdienen vandaag de kans om zich te ontplooien.

Met onze gespecialiseerde expertise en ons brede netwerk maken wij het verschil voor klant en kandidaat, maar ook voor onze eigen mensen. Ook voor jou gaan we voor de juiste match. Hierbij houden we in de mate van het mogelijke rekening met jouw interesses, jouw profiel, de noden en mogelijkheden in het team.

Jouw stage: een praktische uitdaging van A tot Z

Ons Corporate Accounts team bestaat uit een aantal Key Accountmanagers die binnen een nationale scope tal van commerciële taken op zich nemen. Zo staan zij onder meer in voor onze grootste klanten, zijn zij verantwoordelijk voor het onderhandelen, opstellen en naleven van contracten en zetten zij in op lange termijn relaties met onze klanten

Binnen deze commercieel administratieve stage zal je onze Key Accountmanagers administratief ondersteunen. Benieuwd naar een greep uit het takenpakket?

  • Contractopvolging;
  • Support bij vragen omtrent contracten van uitzendkrachten;
  • Opmaken van draaiboeken;
  • Opvolging en berekening van PO nummers;
  • Power BI-analyses;
  • De kans om mee te denken over interne sales processen.

… Honger naar meer? Alles is bespreekbaar!
Je krijgt de kans om de brug te vormen tussen Corporate Accounts en onze Recruitment Consultants. Bovendien krijg je een unieke blik achter de schermen van een internationaal bedrijf binnen werving en selectie.

Wil jij meer te weten komen over ons bedrijf, de stage of jobs binnen Hays? Neem dan zeker een kijkje op hays.be/student en onze sociale media (Instagram – LinkedIn – YouTube – Facebook). Op Instagram kan je een typische werkdag volgen van onze stagiairs! Onze Campus Recruitment Coördinator, Lore Marynissen, geeft je ook met plezier meer uitleg over de stage. Aarzel niet om contact met haar op te nemen.
Ben jij de administratieve trainee naar wie we op zoek zijn? Join Hays! Bezorg ons online jouw CV en motivatiebrief of via campus@hays.be.

Print Job Listing

Inloggen

Registreren

Forgot Password

Cart

Winkelwagen

Delen