Interesse in architectuur?

Dan ben jij misschien de teamspeler die we zoeken. Architectuur maken is meer dan ooit een ploegsport, hiervoor zoeken we nog veldspelers. Om ons team te versterken zoeken we een stagiair (Ingenieur) Architect(e)

Stageplaats voor (Ingenieur) Architect(e)

Je bent van opleiding (ingenieur)architect(e). Zowel zelfstandig als team gebonden werk gaat je goed af. Planmatig en ordelijk kunnen werken met oog voor detail, regels en afspraken nakomen, leergierig en oog voor detail, kenmerken je aanpak. Je bent PC-vaardig, naast REVIT(ARCH) kan je ook vlot overweg met Adobe en Office toepassingen. Je deelt onze interesse voor BIM-toepassingen, je krijgt de mogelijkheid om deze kennis verder uit te bouwen.

Functie & Taken

Binnen een kleinschalig team werk je aan projecten van ontwerp tot oplevering. Je werkt schetsontwerpen uit naar digitale 3D ontwerpen, je maakt begrotingen, lastenboeken. Je participeert aan het overleg met de bouwheer en uitvoerders en volgt werven nauwgezet op. Wij geven je hierbij de nodige ondersteuning.

Aanbod

Je voltooid je stage op zelfstandige basis in een jong, dynamisch, behulpzaam team in een huiselijke sfeer. Een uitdagende, afwisselende job door de grote diversiteit aan projecten.

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek – info@studiokleinbrabant.be
Neem zeker ook een kijkje op onze website www.studiokleinbrabant.be

Studio Klein Brabant

Studio Klein Brabant is gevestigd in Bornem, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen, Gent, Brussel. Kenmerkend voor Studio Klein Brabant is enerzijds de kleinschalige en persoonlijke benadering en opvolging, anderzijds de zoektocht naar meerwaarde voor de opdracht en zijn opdrachtgever door middel van multidisciplinaire samenwerkingen in ontwerpteams. Sinds enkele jaren zetten wij sterk in op BIM-toepassingen, verschillende uitvoeringen verlopen nu reeds op een BIM-platform voor gans het bouwteam.

Onze opdrachtenportefeuille situeert zich naast grotere residentiële meergezinswoningen voornamelijk in de publieke sector, zo ontwerpen we voor zorginstellingen, onderwijs, utiliteit en sportinfrastructuur. In 2022 werken we onder andere aan 3 sporthallen, verschillende middelgrote meergezinswoningen van 10 tot 30 eenheden, 2 woonzorgcentra en 2 scholen.


Vermeld bij je sollicitatie dat je de vacature via Stagejobs.be gevonden hebt!Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen