Site logo

Ben je op zoek naar een interessante stage om nuttige ervaring op te doen? Dan zit je bij Stagejobs.be op de juiste plek! Ons platform verzamelt stageplaatsen van werkgevers over heel België. Schrijf je nu in en ontvang een melding van zodra er een interessante stageplek wordt geplaatst bij ons waar jij interesse in zou kunnen hebben! Op die manier vind je in geen tijd een stage die bij jou en je carrièreplannen past!

Welke stages kun je bij Stagejobs.be vinden?

Op ons platform kun je stages vinden in elke sector die er is! Wij hebben geen restricties, dus elke werkgever kan een stageplek bij ons aankondigen. Dit kunnen informele stages zijn zoals in een marketingkantoor waar je vrijwillig aan de slag gaat om bij te leren, maar ook officiële stageplaatsen die je moet doen in het kader van je opleiding.

Het maakt niet uit in welke sector je aan de slag wilt, bij ons kun je waarschijnlijk wel de stage vinden waar je van droomt! Zo kun je bij ons recent geplaatste stages vinden in verkoop en relatiebeheer, marketing, personeelszaken, bedrijfskunde en strategie, architectuur in bouw, rechten, administratie en nog veel meer.

Het is mogelijk om zowel een stageplek bij een bedrijf te vinden als bij een organisatie. Enkele van bekende de bedrijven en organisaties die recent een open stageplek hebben geplaatst op onze website zijn DPG media, de VRT en Studio Brussel. Uiteraard kun je ook stages bij kleinere ondernemingen vinden als dat je leuker lijkt!

Er komen elke dag nieuwe stages bij op ons platform, dus het is een goed idee om je in te schrijven op ons alert. Zo krijg je direct een melding wanneer er een stage is waar jij misschien interesse in zou kunnen hebben. Op die manier mis je nooit een stage en kun je snel reageren om de stageplek te bemachtigen!

In welke stad doe ik best een stage?

Elke grote stad heeft zijn voor- en nadelen om er een stage te lopen. Wij lijsten hier de 6 belangrijkste steden op waar je een stage kunt lopen. Vaak is in welke stad je je stage doet niet zozeer het belangrijkste aspect aan de stage. Dat is daarentegen de onderneming of organisatie waar je bij gaat werken het belangrijkste. Neem deze lijst dus met een korreltje zout en hou er rekening mee dat je stageplek hier veel invloed op zal hebben.

Antwerpen – Antwerpen is een echte internationale stad. Er zijn altijd interessante stages bij grote (internationale) bedrijven en organisaties die je kunt volgen. Dankzij de haven en de nabijheid van Nederland vind je grote ondernemingen die altijd op zoek zijn naar enthousiaste stagiairs.

Brugge – Wanneer je in Brugge en omstreken een stage zoekt kom je vaak bij KMO’s terecht. De sfeer is meestal een stuk informeler en het is vaak heel wat eenvoudiger om na je stage op die plek vast werk te krijgen.

Brussel – Wanneer je in een Internationale of Europese organisatie stage wilt lopen, dan kom je al snel uit in Brussel. In de Brusselse hoofdstad heb je een streepje voor als je naast Nederlands ook mondig bent in het Frans en het Engels. Uiteraard kun je hier ook bij grote bedrijven aan de slag, aangezien heel wat grote ondernemingen – zoals Microsoft en Facebook – hier een bij- of hoofdkantoor hebben.

Gent – Wil je in een hippe stad stage lopen en zoek je een informele werksfeer die niet te serieus is? Dan is Gent een uitstekende plek om te zoeken naar een interessante stage. Je kan hier vooral werk vinden bij startups en kleinere bedrijven.

Hasselt – Wil je wat minder stress, dan is Hasselt een uitstekende plek om aan de slag te gaan als stagiair. In de provincie Limburg kun je eenvoudig in een technologie onderneming een stage vinden door de significante aanwezigheid van tech startups.

Leuven – Op zoek naar een stage met een wetenschappelijke inslag? Dan kun je best in Leuven kijken of er geen stageplek beschikbaar is. Door de aanwezigheid van de Universiteit van Leuven zijn er heel wat ondernemingen en organisaties die zich bezighouden met research en development.

Waarom zou ik Stagejobs.be gebruiken om een stage te vinden?

Stagejobs.be gebruiken heeft heel wat voordelen voor mensen die een stage willen lopen in Belgisch of internationaal bedrijf of organisatie. Wij lijsten hier enkele van de voordelen op voor jou als (toekomstige) stagiair indien je Stagejobs.be gebruikt:

Divers aanbod – Elke onderneming en organisatie is welkom om een open stageplaats te plaatsen op ons platform. Hierdoor kun je in zo goed als elke sector een stageplek vinden. Ongeacht in welke stad in België je aan de slag wilt, hier kun je waarschijnlijk een interessante stage vinden!

Gratis om te gebruiken – Hier kun je eenvoudig een stageplaats vinden zonder dat wij je daar ooit een vergoeding voor vragen! Het maken van een account en reageren op open stageplekken is en blijft voor altijd helemaal gratis!

Echte stages – Op ons stageplatform vind je enkel echte stages van werkgevers die daadwerkelijk een stagiair willen aannemen. Daardoor heb je altijd de kans om een stage binnen te halen, ongeacht op welke opening je hebt gereageerd.

Snel een stage – Stagejobs.be is het snelst groeiende stageplatform van België. In geen tijd kun je bij ons een relevante stage vinden. Hierdoor verlies je geen tijd en heb je geen stress wanneer je een stage wilt bij een leuk bedrijf of onderneming.

Stagejobs.be gebruiken is helemaal gratis voor mensen die op zoek zijn naar een stage! Schrijf je nu in op stagejobs.be en om snel en effectief de stage van je dromen te vinden! Door ons handige alert

Inloggen

Registreren

Forgot Password

Cart

Winkelwagen